پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد از تعیین تکلیف احداث دو بیمارستان سی‌سخت و پاتاوه در شهرستان خبر داد و گفت: امیدواریم عملیات اجرایی این دو پروژه در آینده‌ای نزدیک آغاز شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد از تعیین تکلیف احداث دو بیمارستان سی‌سخت و پاتاوه در شهرستان خبر داد و گفت: امیدواریم عملیات اجرایی این دو پروژه در آینده‌ای نزدیک آغاز شود.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر اورنگ ایلامی؛ در نشست با مسئولان شهرستان دنا اظهار داشت: طبق وعده فرماندار شهرستان برای هرکدام از این پروژه‌ها 2 میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات استانی اختصاص داده می‌شود.


وی اظهار داشت: از هیچ تلاشی برای به سرانجام رساندن احداث دو بیمارستان سی‌سخت و پاتاوه از محل کمک های خیرین سلامت، بنیادهای وابسته به دفتر مقام معظم رهبری از جمله بنیاد برکت و اعتبارات استانی دریغ نمی‌کنیم.


"سامانه سیب" اقدامی بزرگ در وضعیت سلامت مردم/۵ پروژه در دست ساخت در شهرستان دنا


دکتر ایلامی با اشاره به تشکیل پرونده الکترونیک سلامت با عنوان "سامانه سیب" در کشور، ابراز کرد: این مهم قدم بزرگی بوده که در آینده به وضعیت سلامت مردم حتی در دوره افتاده ترین مناطق نیز امکان پذیر است.


وی با بیان اینکه در این سامانه غیر از اطلاعات شخصی و بیمارها شاخص‌های مهم سلامت نیز ثبت می‌شود، افزود: از 613 خدمت در مهر 95 تا 2131 خدمت در بهمن ماه، بین 600 تا 2 هزار خدمت ثبت شده که متاسفانه شهرستان دنا در مقایسه با سایر شهرستان‌ها از نظر ثبت کاربران در سامانه رتبه آخر را دارد.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: در شهرستان دنا 44 هزار و 460 نفر جمعیت در سیستم اطلاعاتی دانشگاه ثبت شده که به آنها خدمات ارائه شده و از این خدمات 40 درصد در سامانه سیب ثبت و مابقی نیز ثبت نشده که از این لحاظ شهرستان دنا رتبه هشتم را دارا هست.


دکتر ایلامی بیان کرد: 12 پزشک خانواده روستایی، 17 ماما، 7 مراقب سلامت، 49 بهورز، یک کارشناس تغذیه و 14 پرستار در شهرستان دنا مشغول فعالیت هستند.


وی با تاکید بر اینکه وضعیت مالی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا توسط دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد مورد کم لطفی قرار نگرفته، اذعان کرد: این شهرستان نسبت به شهرستان‌های همطراز پرداختی خوبی داشته است.


دکتر ایلامی در پایان با اشاره به 5 پروژه حوزه بهداشت و درمان در شهرستان دنا گفت: خانه بهداشت بهرام بیگی با 121 میلیون تومان اعتبار، خانه پزشک کریک با 110 میلیون تومان اعتبار، مرکز جامع سلامت توت نده با 450 میلیون تومان و مرکز جامع تمنک با 650 میلیون تومان اعتبار در دست ساخت هستند.


انتهای پیام/